maandag 15 oktober 2012

Klap, Klap, Klap...

Hallo Allemaal,

Wat vliegt de tijd voorbij, ik zie dat ik al een hele tijd géén berichtje meer geplaatst heb. Ondanks de crisis heb ik het erg druk op mijn werk en we moeten meer doen met minder mensen, dus ...vandaar dat freubelen even op een zijspoor is gezet.
Afgelopen maandag heeft Tina een workshop gegeven in twee soorten kaarten , die op een verschillende manier open klappen. Simpel, maar erg leuk om te doen.

De vintage Lady is een kaart, waarvan de onderste kaart groter is dan de bovenste kaart en deze vouwen in elkaar.
binnenkant

De verjaardagskaart is een kaart, die vanvoren in het midden open gaat en daarop is een extra vierkantje geplaatst om een plaatje of een tekst te plakken.

binnenkant
In de randjes is het mogelijk om een kadokaart en/of geld te doen.
Beide kaarten zijn trouwens een simpele manier om restantjes papier op te maken. Allebei de stempels zijn ingekleurd met Derwent en versiert met swirls, bloemen en siersteentjes uit voorraad.


Bij deze wil ik de enige echte Vintage Lady , die altijd gezellig bij ons zit te kijken, even feliciteren met haar 94 ste verjaardag afgelopen zaterdag, ja jullie lezen het goed 94! Lieve Tante Stans ( de moeder van Tina en Elleke Suitela )   " Selamat Hari Djadi "  ( Gefeliciteerd met u verjaardag in het Maleis ) en op naar de 100.
                                             Deze mooie LO is gemaakt door Tina voor haar moeder.


XOXO Carla

Geen opmerkingen:

Een reactie posten