woensdag 13 juni 2012

Monday Workshops

Hallo Allemaal,

Goh, het is alweer een tijdje geleden, dat ik iets geplaatst heb. Druk, druk, druk  met werken en dan ben je te moe, inspiratieloos om iets te maken. Gelukkig vind ik het wel heerlijk om jullie blogs te lezen en weer nieuwe ideetjes op te doen van jullie creaties. Daar geniet ik altijd weer van.
Ik laat jullie een paar foto's zien van onze maandag workshops bij Tina, op haar blog staat de sketch, die bij de vintage kaart hoort.


                                           gemaakt door Carla


Bij de Babykaart hebben we gebruik gemaakt van het mooie papier en stempels van graphics45. Dit alles geeft een mooie zachte vintage look, afgewerkt met een gesp en satijnlint. Achter de vouw met lint is ruimte om met mooie sierletters de baby's naam neer te zetten, om de kaart persoonlijker te maken. Ik denk, dat Tina de sketch van deze vouwkaart plaats, anders kan je een variatie op deze kaart bij haar dochter Channa bewonderen.


                                              gemaakt door Carla

Bij de laatste vintage kaart hebben we restjes designpapier en een tag op de kaart gebruikt. Het plaatje komt van het internet.


                                             gemaakt door CarlaIk ga afsluiten met een groet aan onze mannelijke blogvolger :

Dear Scrapbook Joe welcome to our blog and our creative world in the netherlands. We love to follow you , your family and your creations.

                                               XOXO Carla

4 opmerkingen:

 1. Zeg dat wel Carla een tijdje geleden dat je wat geplaatst heb. Even een correctie van de tweede kaart alles wat we gebruikt hebben aan papier en afbeelding zijn allemaal van Graphic45. je kaarten zijn wel mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allemaal supermooi ook leuke afbeeldingen gebruikt.
  Enne een tijdje niks maar nu laat je 4 kaarten zien.
  fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maken jullie prachtige creaties, ben gelijk maar volger geworden

  anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende craties zijn dit weer zeg, ik had ze al op El haar FB gezien, ze zijn super, liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen