zondag 18 maart 2012

Canvas Lady

Hallo Allemaal,

Op maandagavond hebben wij altijd een crea workshop bij Tina thuis, freubelen, cake en roddelen... Deze keer had tina een canvas project bedacht of met een mooi woord een shadowbox, leuk om op te hangen of als onderdeel van een kado i.p.v. het kaartje of labeltje. Op Tina haar blog kunnen jullie haar mooie voorbeeld vinden.
Er is gebruik gemaakt van de achterkant van een vierkant schildercanvas, welke geverfd is met een mat witte verf. Je bepaald ongeveer waar je het internet plaatje gaat plakken, Daarna maak je d.m.v. verschillende masks en distressinkt een patroon op het canvas rond het plaatje. Het plaatje is verstevigd met een stukje karton en daarna zijn de bloemen en emblissementen erop geplakt. Het plaatje is verhoogd opgeplakt om wat diepte te krijgen.
Daarna is er uit cardstock een rand geponst, met distressinkt bewerkt en op de randen geplakt.
Verder is het frame afgewerkt met bloemen, takjes, vlinders, vogels, plaksteentjes en div. stansjes. Het cardboard hekje is met distressinkt oud gemaakt en daarna met blanke nagellak afgewerkt. Het kan ook met een glossy accent, maar blanke nagellak is wat subtieler, het glimt iets minder.                                                               gemaakt door CarlaXOXO Carla

3 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor je lieve reactie op mijn kaartje.
  En ik moet zeggen dat dit er ook heel mooi uit ziet hoor. Schitterend. :D

  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie dit weer schitterend gemaakt, liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is erg mooi geworden, kleuren zijn goed op elkaar afgestemd. Een mooi geheel.

  Groet, Cornelia

  BeantwoordenVerwijderen