zondag 18 september 2011

Let it snow, let it snow!

Ho, ho, ho alemaal,

Vanwege de drukte op werk en zo, heb ik twee simpele kerstkaartjes gemaakt. Ik hoop dat jullie het wat vinden, want door drukte aan je hoofd gaat je creativiteit een stuk minder.
Het vintage kerstmeisje komt van het intenet en is geprint op aquarelpapier.
Naast witte cardstock heb ik rood bewerkt papier ( een keer op een beurs gekocht )gebruikt. Het witte vierkant onder het plaatje is geponst met een marianne stewartpons en gestempeld met een hulstafbeelding in distressinkt. De bloemen komen van wildorchid craft en de blaadjes zijn van crealies en div. ponsen.. Verder zijn er siersteentjes , stickels en gelpennen gebruikt.
Happy Kiss mas is een kaartje met een stempel van stampavie 2010 , het blijft een lief setje. Ik heb ze ingekeurd met Derwentpotloden. Het design papier komt uit een groot kerstscrappakket welke ik vorig jaar op een beurs heb gekocht. De hartjespons is van Martha Stewart en de afbeelding is bewerkt met een nestabilitie. Bloemetje, ijssterretjes, lintje en strikje uit voorraad. Voor de paar volgers, die we op het ogenblik hebben, dank jullie wel voor jullie steun en reacties. Wij zijn daar erg blij mee.

XOXO Carla, ook namens Tina en Elleke

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt, vooral de bovenste vind ik prachtig, leuk die krans in het haar.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Classic vintage!! Erg mooi de 1e kaart, ik moet ook maar snel beginnen aan kerst kaarten. Groeten uit ath!!

    BeantwoordenVerwijderen