vrijdag 19 augustus 2011

Vintage Cards and Tags!

Hallo Allemaal,
Om de week op maandagavond geeft Tina ( scrapt al jaren ) een workshop in scrapkaarten maken en diverse technieken. Afgelopen maandag hebben we  vintage kaarten en tags gemaakt, waarvan Tina de lay-outs en emblissementen heeft gemaakt.


Vintage Lady gemaakt door CarlaVoor deze kaart hebben we beige en okergele cardstock en vintage papier van de action gebruikt. De grote bloemen zijn zelfgemaakte van lint. De papieren bloemen zijn van Wild orchid en de afbeelding is van het internet. Kant komt van de markt en de randen zijn ponsen van EK succes. Verder hebben we de randen met Distressinkt "photo vintage" bewerkt.Lovely and Cute  gemaakt door Carla

Bij deze kaart hebben witte, roze en blauwe cardstock gebruikt. Afbeelding komt van het internet en het oude muziekblaadje is zo te koop, maar je kan ook oude ( muziek ) boeken gebruiken. Verder hebben we een wit gebak onderlegger  en wat kant als versiering aangebracht. Grote bloem is opgebouwd uit verschillende lagen geponste bloemen en stukjes kant , deze worden bij elkaar gehouden door een parelbrad ( xenos ). De randen en vlinders zijn een pons van EK succes en Martha stewart.


Swirly Birdie  gemaakt door Carla
Op een kant en klare Tag hebben we met div. Distressinktpads en masks van Tim Holtz een basis aangebracht. Hierop hebben we een vogel gestempeld en voorzien van kleur met gelpennen. Verder zijn er strasssteentjes, kant, kleine bloemetjes en een kroontje ( bewerkt met koperkleurige embossingpoeder ) gebruikt. De grote bloem is zelfgemaakt van lint en afgewerkt met een brad.
Tweetie Sweetie gemaakt door Carla 
Deze tag is voorzien van een embosse patroon en behandeld met div. Distressinktpads. Verder is er wit kant, bruin lint, een knoopje, bedeltje, kraaltjes en bloemtjes gebruikt. De swirl is met koperkleurige embossingpoeder behandeld. De vogelstempel is ingekleurd met gelpennen en voorzien van een glossy accent.

3 opmerkingen:

 1. Goed gedaan meisje,lekker shabby mooie kleurlayout
  de randpons is van EK Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What stunning work, I LOVE that card, beautiful! Thanks for following my blog =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige creaties, erg leuk! Ik heb me gelijk aangemeld als volger van jullie blog. Veel succes!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen