zondag 20 mei 2012

Samenloop voor Hoop

Hallo Allemaal,

Omdat wij een vrijwilligersgroep zijn , helpen wij ook onze mede vrijwilligers in Alphen aan den Rijn. D.m.v. onze blog willen wij deze keer  De "Samenloop voor Hoop", welke gelopen wordt op 2 en 3 juni a.s. in Alphen aan den Rijn. Deze 24 urige wandelestafette door jong en oud gelopen , om stil te staan bij KANKER en haar patiënten en survivors. D.m.v. diversen activiteiten kunt u meedoen aan deze fantastische manifestatie, mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn in Alphen aan den Rijn, dan is een kleine donatie altijd welkom en/of een vermelding met link naar deze fantastische organisatie.
Bijvoorbaat dank en misschien tot ziens!






                                             XOXO Carla

zondag 13 mei 2012

Happy Motherday!

Hallo Allemaal,

Alle moeders op de wereld een hele fijne moedersdag toegewenst. En natuurlijk speciaal onze eigen moeders.
Afgelopen mei vakantie hebben we weer een kleine workshop met de meiden gedaan en natuurlijk iets voor moederdag gemaakt. We hebben een kaart gemaakt van een omgedraaide canvasdoek, welke wij gebaseerd hebben op die van Sjakkie.
De meiden hebben voor het eerst met aqua/derwentpotloden en reukloze terpetine hun magnoliastempels ingekleurd. Ik moet zeggen dat het ze aardig is gelukt voor de eerste keer, knap hoor. Ze hebben papier gebruikt uit een blok van de action en diverse versiersels uit voorraad. Het vogelkooitje is een snijmal van Memory box  evt. te koop bij  Kreja teja.
Ze wilden alle drie een quote voor moeder in het midden, ze kwamen zelf met de woorden : LOVE, SMILE AND DREAM


MICHELLE : Zij heeft haar magnolia voorzien van regenlaarsjes ( dmv. een    
                 glossy accent ) en heeft de bloemen bewerkt met stickles.




FLEUR : Zij bewerkte het kooitje en hekje met div. distressinkten om het een
            een roestig uiterlijk te geven. Verder heeft zij de randen met een
            lint beplakt.





JENNIFER: Haar rustige stijl uit zich in de kleuren en papier. Ook zij heeft
               het kooitje en hekje met distressinkt bewerkt en haar werkstuk
               met strasssteentjes versiert.


close up's






Wij hopen dat de moeders héél erg blij zijn met hun mooie creatieve kado's.
De meiden hebben het met zoveel liefde en plezier gemaakt. Op naar de volgende vakantie, want dan kunnen we weer heerlijk freubelen en lekker genieten van een High Tea.


                                            XOXO Carla

vrijdag 11 mei 2012

Golden Years!

Hallo Allemaal,

Afgelopen dinsdag 8 mei waren mijn Oom en Tante 50 jaar getrouwd, wat waren ze "cute". Via deze weg wil ik ze feliciteren en omdat het feest morgenavond is, kan ik hopelijk safe hun kaartkado laten zien. Ik heb een vintage kaart gemaakt met de trouwfoto van hun uitnodigingskaart. Verder heb ik goudenaccenten aangebracht, omdat 50 jaar een "gouden"bruiloft is. Het meeste heb ik uit voorraad gebruikt, zoals lint met parels, cijferstempels, wild orchid bloemen, pareltjeslint en parelhartjes. Verder heb ik alles met distressinkt bewerkt.
Aan de binnenkant heb ik met dezelfde papieren / kleuren gewerkt, een ruimte gemaakt voor een kadokaart en een gedichtje :

een Blik
een woord
een Stille Wenk
Elkaar zo Kennen
is een Geschenk

                   






XOXO Carla